Babysalmesang er for børn fra to måneder og deres forældre.

Hvorfor?

For at styrke barnets umiddelbare glæde ved musik.

Fordi det at synge og danse med dit barn giver en dejlig og ganske særlig kontakt mellem dig og dit barn.

For at knytte glade og varme oplevelser til salmerne og til kirkerummet.

Hvordan?

Vi synger børnevenlige salmer og børnesange og laver babyrytmik med bl.a. fagter og rasleæg.

Vi danser og vugger salmernes stemninger ind i de små, som oplever med alle sanser.

Der lyttes til musik og der pustes sæbebobler mm.

Forløbet er nogenlunde det samme hver gang for at skabe genkendelse. Vi synger ikke alle salmevers igennem men synger første vers igennem flere gange.

Alle kan følge med og hoppe på. Som forælder skal du ikke være utryg ved at synge med, selvom du måske ikke er tilfreds med din sangstemme. Det handler først og fremmest om at få en god og anderledes oplevelse med dit barn.

Praktiske oplysninger

Vi synger i kirken i ca. 30 minutter. Efter salmesangen er der the eller kaffe til dem der har lyst.

Medbring gerne et tæppe eller dyne som dit barn kan ligge på.

Babysalmesangen foregår fredage kl. 10.45 i Låsby Kirke. Næste forløb i babysalmesang starter fredag d. 11. august.

Datoerne for babysalmesang i efteråret er:

d. 18. august, d. 25. august, d. 1 september, d. 8. september, d. 15. september, d. 22. september, d. 29. september, d. 6. oktober og d. 13. oktober.

Tilmelding til organist Nina Berggreen på tlf.: 27 20 37 41 eller mail: ninaberggreen@gmail.com