Dagplejesalmesang

Dagplejerne i Låsby kommer i kirken både til dagplejesalmesang og dagplejegudstjenester.

Til dagplejesalmesang synger de voksne og børnene børnesange og børnesalmer sammen med organisten, hører musik og puster sæbebobler eller går på opdagelse i kirken.

Der er dagplejesalmesang på følgende tidspunkter i efteråret:

Gruppe I: d. 8. september kl. 9.30, d. 22. september kl. 9.30 og d. 6. oktober kl. 9.30.

Gruppe II: d. 13. oktober kl. 9.30, d. 27. oktober kl. 9.30 og d. 10. november kl. 9.30.

Ved dagplejegudstjenester medvirker præsten. Vi holder en kort gudstjeneste i "kravle-højde", hvor vi hører en fortælling fra Børnebibelen og synger nogle af de sange og salmer, børnene kender fra dagplejesalmesang.

Der er dagplejegudstjenester fredag d. 15. september kl. 9.30 og fredag d. 1. december kl. 9.30.