OM ALLEHELGENSDAG d. 4. november

Alle helgens dag er den dag, hvor vi i kirken sammen mindes dem, som vi hver især har mistet.

Vi kan mindes vore døde til hverdag, hvor minderne trænger sig på som et savn, men mange finder det godt, at minderne også har plads i gudstjenesten.

Ved gudstjenesten denne dag vil vi høre og synge om det kristne håb, som kirken forkynder og bærer med sig gennem generationerne: At vore liv er mere end blot et lys, der brænder ned og slukkes med det.

Kirken vil være pyntet med levende lys og prædikenen vil tage afsæt i det håb, vi har fået: at vore afdøde nu hviler i Guds kærlige hænder.

Navnene på de døde, som vi har mistet i Låsby sogn siden sidste Alle helgens dag, vil blive læst op og der vil være et øjebliks stilhed.