Konfirmationsmesse

Flotte kjoler på rad & række

Tirsdag d. 14. januar kl. 17 - 19 & Torsdag d. 19. marts kl. 17 - 8

Med fokus på bæredygtighed, DIY (do-it-yourself) og genbrug

Aldrig har der været så stort fokus på bæredygtighed og klimaforandringer. Vi kan alle gøre noget,- og her er muligheden for at gøre en indsats til gavn for klimaet.

Kom til konfirmationsmesse i Skanderborg, lån kvalitetskonfirmationstøj til både piger og drenge og få desuden inspiration til billig og bæredygtig borddækning, indbydelser, blomster og meget, meget mere.

Hvornår: Tirsdag d. 14. januar mellem kl. 17-19.

Hvor: Pavillon 5 (de hvide bygninger), Landsbyen Sølund, Dyrehaven 10, 8660 Skanderborg (følg vejvisningen, når I nærmer jer).

Det vil være muligt at få rettet tøjet til, hvis det ikke passer helt.

Vi serverer lidt snacks undervejs.

Messen er arrangeret af kirkerne i Skanderborg Kommune og frivillige kræfter.

Vel mødt!

SØGES: Brugt konfirmationstøj til konfirmationsmessen. Ligger du inde med brugt konfirmationstøj, som godt kunne klare endnu en fest, tager vi imod det med stort tak!

Tøjet kan afleveres på kirkekontoret i Skanderborg, Stilling og Hørning eller til din lokale præst!

På forhånd tusind tak!