Julekoncert med Højby Drengekor

8. december kl. 16.00 i Låsby kirke

14 drenge i deres bedste alder synger Julen ind!

En koncert for alle der vil opleve og fascineres af stærke herrestemmer, der med humor, vellyd, harmonier, intensitet og indlevelse leverer et program der kan give den rigtige julestemning, sammensat af en kombination af de elskede danske julesange nye som gamle og internationale sange og melodier, som vi alle forbinder med Jul. Jul er jo også fællessang, og det vil der selvfølgelig også blive mulighed for sammen med koret.

Koret der har hjemsted i det nord-vestlige Sjælland, består af 14 sangere incl. korets leder Hans Raunsø. Sangerne repræsenterer en stor erfaring og kunnen både med korsang og korledelse og kommer lige fra København til Jylland for at synge et repertoire, som består af nationale danske sange, suppleret med svenske, tyske, engelske, italienske, russiske, spanske sange. Koret har både et verdsligt, kirkeligt og julerepertoire, og som udgangspunkt  synger koret  med glæde alle gode sange i 4-6 stemmige a cappella arrangementer.

Højby Drengekor har optrådt ved mange lejligheder såvel til kirkekoncerter som til verdslige og muntre koncerter, ligesom koret har leveret både kor og solister til Fynsk forårs koncerter og bl.a. har turneret og deltaget i korfestivaller i Syd-tyrol, Irland og Kroatien.