FOLK & KIRKE

Om valg

Valget er dit – eller hvad?

Det nye nummer af folk&kirke er på gaden, og denne gang handler det om valg: For hvor frit vælger vi, når det kommer til stykket, og skal man gå efter fornuft eller mavefornemmelse, når man tager sine
beslutninger?
Biskop Henrik Wigh-Poulsen skriver i sin klumme om, at han ikke selv har valgt de vigtigste ting i livet, men at de har valgt ham:...
-Livet, jeg blev født til i den her verden, er jo ikke kun et resultat af mine kalkulerede overvejelser og mere eller mindre klarhovedede handlinger og dispositioner. Det handler i mindst lige så høj grad om alt det, der kom til mig, uden at jeg bad om det eller arbejdede for det.
Læs hele biskoppens klumme og de andre artikler i folk&kirke. Du kan finde det i din biograf, på caféen, på biblioteket eller i din kirke.
Du kan også læse det her