Koncert i Låsby kirke. Spirituals og blues d. 28. oktober kl. 19.30

Spirituals og blues er musik fra hjertet og musik til hjertet.

De to tæt beslægtede forgreninger af den sorte amerikanske folkemusik har en voldsom, men også livsbekræftende historie med i bagagen. Det er sange om at overleve på trods. Om smerte og desperation. Og om tro, håb og kærlighed.

Kirkekoncerten ’Spirituals & Blues’ tager dig på en unik og inciterende rejse på tværs af tid og kulturer. Du guides gennem det musikalske landskab af tre af de fineste ambassadører for den danske bluesscene: James Loveless, HP Lange og Jens Kristian Dam. Gennem deres mangeårige karrierer har de alle dykket dybt i musikkens rødder. De har en stor passion for de oprindelige sange og er hver især kendt for autentiske fortolkninger.

Med ’Spirituals & Blues’ forener trioen talenterne og de musikalske erfaringer i en sanselig intim-koncert skabt specielt til kirkerummet. Aftenen byder både på hudløse fortolkninger af spirituals og på medrivende blues. Alt sammen bundet sammen af sprællevende anekdoter og ægte kærlighed til musikken.

Gratis entré.

Til koncerten følges Covid 19 retningslinjerne